Du och jag är miraklet

Nyskriven dikt för en framtida själsfrände:
 
Du är flickan de sjunger om i sina sånger 
Du är kvinnan som åldras i takt med vin 
Om du vill är jag din i evighet alla gånger 
För i din närhet så finner jag alltid frid 
 
Jag är pojken de aldrig lärde att känna 
Jag är mannen som åldras i takt med jord
Om du vill finns jag för att aldrig lämna 
Dig med en ängslan eller stukat mod 
 
Vi är kärleken de försöker skapa på film 
Vi är kärleken som åldras i takt med tiden 
Om du vill så finns vi för alltid till 
Med en gemensam själ sammetslen som siden

Månen är min och Teddans polare

Hej!

Jag sitter förnärvande på min lågt hängda måne som lyser över alla problem en likgiltig ung man kan ha för tillfället.

Här kommer en inledning på ett blogginlägg jag skrev för någon månad sedan men som jag aldrig postade:

"När han sluter ögonen så kan han se henne stå framför sig. Han känner hur hennes djupblåa ögon tränger in genom sina och in i hans bröst. Hennes viskande andetag blir till en sval smekning mot hans rodnande kind. Hon ler mot honom och skapar trafikstoppning i hans hjärtkärl. Han andas allt tyngre och tyngre. Hans fötter är en meter över marken och hans tankar är vita och blanka. Hon vänder sig sakta om och han försöker vidröra henne med sina vädjande ohållna händer, men ty hon sakta bleknar bort och hans kropp faller ned till marken med ett ringande duns. *gäsp*, 05:50 på klockan och i en säng med ett ihopskruvat lakan av en fosterställd ung man, så blir han upphunnen av sanningen igen." -Hjärnspöket Amor.

Den här låten är så sjukt bra, men vem är geniet (galningen) som laddat upp videon med ett sådant bisarrt och visuellt budskap? Om någon vet vad låten heter, skulle jag vara glad att veta så slipper folk tro att man kollar på snusk på internet... (David Letterman-trummisen kör en stand-up-virvel).

http://www.roligaklipp.se/tilde-de-paula-visar-fi-t-n-i-tv,3586.html

Jag läste en artikel angående tjejer i en Slitztidning för cirka två år sedan, det var någon relationsorienterad och rolig (=naiv) artikel om att få killar självsäkra och hur man ska hindra att bränna sig. I en mening skriver den otroligt kloka killen som skrivit artikeln: "Om ni får hem en tjej efter krogen och hon ger dig den bästa avsugningen ni någonsin har drömt om att få, beware, hon har säkert haft 50-tals olika snoppar i sig och siffran kommer att stiga. Alltså, inget flickvänsmaterial!" Jag skulle vilja höra tvärtom-versionen av det där om när en tjej tar hem en kille efter krogen. Finns det ens en sådan tjejtidning? Tror inte feministerna skulle tjuta av glädje...

Långt bak i mitt svaga närminne så har jag för mig att det finns en man som för en slags feminism för männens rättigheter. Det låter onekligen intressant med att framhäva att män har känslor, göra bilden utav män mer känslosam och därmed rättvis. Fan ta de psykfall och sexmissbrukare som förstör för oss andra killar.

En anekdot:

"I have to admit; jag är en ren superkvinna. Jag har faktiskt intalat mig själv att jag klarar allt här i världen och det stärker en verkligen när man ibland känner att man inte orkar."

Det är den nya stjärnan, och ni vet väl vem, eller hur? Mmm, just det, blondinbellan!

Ett låttips såhär i natten: Noice - En Kväll I Tunnelbanan, Stockholmspoesi när den är som vackrast.


Kram på eder alla!

Tog en välförtjänt 12-timmarssömn

Hej mina små sötizar!
 
I helgen satt jag, Patrick och Victor hos Patrick och grillade, åt och drack gott. Jag hade på mig mina nya Hugo Boss-skor som jag köpt på Best Of Brands i Huddinge för 1198:- (Om någon snuttiz vill se hur de ser ut, skriv till mig FnIzZ), mina Diesel Thaniz-jeans som typ han som vann Idol 2006 brukar ha på sig. Gaahd kommer inte ihåg vad han heter nu. Jag hade även min mörkgröna Fillipa K-tröja på mig som jag köpte på NK. 
 
Jag var så himla trött igår efter att inte ha gjort något på hela dagen, jobbade i tre timmar, och sen var jag heeeelt slut. Jag tyckte att jag hade haft så många eld i järnet (eller vad det nu de gamla säger) så jag sov från 01-13. Dags för mig att ladda batterier nu inför den här härliga veckan. På onsdag ska jag träna med mitt innebandylag och sen i helgen ska jag på fest. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig då, någon som har ett bra tips?
 
Nu äter jag två mackor med smör och ost, sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning.
 
Jag gilar inte när det regnar, för då förstörs min frisyr :( :( Får väl köpa ett paraply på Sturegallerian eller något tihi.
 
PözZ!

Mer än vad två öron klarar av

Där borta står hon. Hon står på en horisont av hopp och drömmar. Målet i min själsliga färd dit bara mina ögon når. Hur jag än försöker förflytta mig närmre henne så flyttas hennes horisont med jämna steg. Jag ror i min eka på ett stormigt hav.

Dagens inspirationskälla till denna artikel - en känsla: http://www.youtube.com/watch?v=EBzL4bx18Fk&feature=related

När jag ser på musikvideos från 80-talet, t.ex. Depeche Mode - Enjoy The Silence, får jag exakt samma känsla som om jag vore sju år i kropp och knopp. Nostalgi eller inte, men det är något över det. Det är som en själslig resa tillbaka i tiden då man formade sin vuxna framtid. Jag tänker på mina utnötta Patrick-fotbollsskor, när niggerrutorna blev omdöpta till friskorutor på skolgården och hur jag njöt i kvällsolens sken på västkusten i Danmark med Sanne Salmonsens Kaerligheden Kalder i en repeterad slinga i mitt huvud. Många tänker på att man skulle vilja besöka pojken man en gång var och tala honom till rätta men det behöver inte jag för jag har alltid vetat vem jag är och vad jag står för. Jag ser tillbaka på mitt yngre jag med stolthet. Jag skyller inte ifrån mig.

Jag tycker att karaktären Paul Coffey i filmen Den Gröna Milen är den vackraste människan någonsin skapad på låtsas. Berör mig varje gång.

Ikväll så stal en tjej som hette Angelica min blick på Högbergs. Hon var servitris och jag en slak svensson med arbetarlooken och glansiga spritögon. Chansen att hon messar mig är väl lika stor som att Sverige vinner VM 2010 med Lars Lagerbäck vid rodret. Angelica, vilka ögon som avslöjade det vackra hon bar inom sig! <3

RSS 2.0