Communication

Jag vill bli och vara din hjälte, men det är svårt för jag har ingen hel dräkt att skydda oss med. Att sy ihop den trasiga sömmen kräver tid av slit och engagemang. Inom mig har jag den perfekta designen men den röda tråden i den specialsydda hjältedräkten är över mina tillgångar på pränt. Papper må vara lätt, kommet och förgånget, men kan skära de djupaste och tyngsta av sår. För mig finns inga andra alternativ än att kämpa för att få dräkten klar så fort som möjligt. Frågan är om du orkar eller vill vänta?
 
En frustrerande känsla som stämde så väl, den fick du ur mig. Det tog en stund men till slut lämnade jag ut den. När jag då gav en invitation om känslan du sökte från mig så gav du ett avslag. En läxa av att lära sig från historien eller brist på tro för oss?    
 
Nu skriver jag känslor förtäcka i ord. Jag önskar att jag var hos dig nu och delade nattens inbrott nakna, utlämnade till varandra. Nu sitter jag ensam helt utlämnad till mig själv och mitt oroliga hjärta. Jag känner mig naken inombords. 
 
  
 
  
 


RSS 2.0